Pilates leert je hoe je lichaam op een gezonde en gecontroleerde manier kunt gebruiken. Je wordt sterker, maar het laat je ook op een frisse manier naar vertrouwde en alledaagse bewegingen kijken, waardoor je bewegingsbewustzijn wordt verdiept.

Mijn pilateslessen worden beïnvloed door uitgebreide kennis van beweging, myofasciaal werk, yoga en adem. Ik hou ervan buiten de kaders te denken en geloof dat deze verschillende bewegingsconcepten krachtige hulpmiddelen die elkaar versterken en ons algehele bewustzijn vergroten.

Ik kijk uit naar het samenwerken met Leila in haar studio. Ik heb haar leren kennen als een inspirerende en stimulerende educator op de Polestar Pilates Comprehensive opleiding.

Inmiddels ben ik in training tot mentor voor Polestar. Ook hier blijft Leila mij verbazen met haar diepgaande en uitgebreide Pilates kennis, subtiele cueing en hands-on werk.

De samenwerking met de fysiotherapiepraktijk en de bijzondere locatie zijn een toegevoegde waarde om mij te verbinden aan de studio van Leila.