Mijn persoonlijke Pilates carrière duurt al ruim 30 jaar, waardoor ik me diepgaand heb kunnen specialiseren in dit vakgebied. Mijn belangstelling voor Pilates komt voort uit mijn voortdurende nieuwsgierigheid naar beweging van het menselijk lichaam en de unieke manier dat de harmonie in het lichaam kan worden verbeterd met de Pilates Methode.

Ik heb een holistische benadering naar mijn werk, wat zijn oorsprong vindt in de vele jaren van scholing en ontwikkeling in combinatie met mijn intuitive aard. Het bijzondere aan dit werk is dat iedereen zo anders is, en ik blijf het fascinerend vinden om de juiste afstemming te vinden voor ieder mens met wie ik werk.

De afgelopen twintig jaar heb ik vooral veel lesgegeven aan professionele dansers, onder andere bij het Nederlands Dans Theater ( www.ndt.nl)), Het Nationale Ballet (www.operaballet.nl)) en de leerlingen van de Nationale Ballet Academie. Verder begeleid ik al bijna tien jaar topsporters bij blessureherstel en prestatieverbetering. In samenwerking met de Fysiotherapiepraktijk ‘De Nieuwe Keizers’ ( www.fysiotherapie-keizersgracht.nl)geef ik ook les aan klanten met zeer uiteenlopende klachten en blessures.

Sinds 2010 ben ik het aanspreekpunt voor Polestar Pilates (link website: www.polestarpilates.com) in Nederland, en als één van hun hoofddocenten verantwoordelijk ben voor het opleiden van toekomstige Pilates docenten.