Na jarenlang te hebben gewerkt in het Montessori-basisonderwijs heb ik de stap gemaakt om verder te gaan in de pilateswereld. De grote overeenkomst tussen deze twee werelden is het observatievermogen dat je nodig hebt om te kijken wat iemand nodig heeft. Dat is een van mijn sterke punten.

In mijn lesgeven staat dialoog centraal. Hoe kunnen we samen kijken en uitproberen wat voor jou werkt d.m.v. pilates? Ik heb mezelf de afgelopen jaren gespecialiseerd in een aantal onderwerpen zoals pre/post nataal, scoliose en pilates na borstkanker. Ik blijf mezelf ontwikkelen en volg op het moment feldenkrais-lessen, een bewegingsvorm die verwantschappen met pilates heeft.

Eén van mijn grootste hobby’s is muziek maken. Ik speel fanatiek cello zowel met piano al sin een orkest. Mijn kennis van muziek zorgt ervoor dat ik weet hoe instrumentalisten goed voor hun lichaam kunnen zorgen en hoe pilates hierbij kan helpen.

De studio van Leila is volledig voorzien van alle apparatuur en heeft de vriendelijke uitstraling die ook bij mij past. De collega’s om samen mee te werken delen dezelfde visie rondom pilates waardoor het gemakkelijk is om samen te werken.